Dette er ikke en garanteret fix.

1. Tryk på Windows ikonet, nederst i venstre hjørne.
  2. Søg på Enhedshåndtering.
  3. Find batteri sektionen og lokaliser den driver der hedder “Microsoft APCI-Compliant Control Method Battery”. Højreklik på den og vælg afinstaller.
  4. Accepter advarslen der kommer frem.
  5. Opdater Windows via Windows Update. Hvis du ikke gør dette, kan den næste opdatering risikere at fjerne den fix vi lige har lavet.
  6. Sluk Computeren.
  7. Fjern batteriet og vent 1 minut.
  8. Sæt batteriet i igen.
  9. Tænd computeren igen med din oplader i computeren, da chancen for at dit batteri er fladt er rimelig stor.
  10. Windows burde automatisk genkende batteriet og installere de manglende drivere for dig.
  11. Dit batteri burde nu oplade igen.

Hvis du har en HP bærbar og dette ikke virker for dig, har der været rapporter om, at visse HP bærbare computere har brug for en firmwareopdatering.