Brug en Windows pc med Chrome browseren installeret til at udføre recovery’en:

1. Åbn Chrome browseren på pc’en
  2. Download og install denne addon til Chrome browseren på pc’en
  3. Start Chromebook gendannelsesværktøjet i Chrome browseren
  4. Tilslut en tom USBnøgle/SD-kort på minimun 4GB
  5. Tryk “Kom godt i gang”
  6. Indtast det helt nøjagtige model nr. som vises i bunden af chromebook’ens skærm – og derefter fortsæt
  7. Følg resten af instruktionerne som vist på pc’en (den med chromebook-recovery på)
  8. Indsætte den færdige USB/SD i chromebook’en og vent til den siger at du skal fjerne USB/SD’en
  9. Nu skulle chromebook’en være klar igen