Dette skal du have før du kan indstallere chrome os
1. en pc du vil indstallere det på.
2. en pc til at downloade med + chromebook recovery.
3. en usb-stick på 8 eller 16 GB.
4. google chrome-browser

Dette er hvad du skal gøre for at få det til at virke
Punkterne herunder skal afvikles i chrome-browseren for at virke.
1. gå ind på Neverware.com/freedownload og vælg 32bit eller 64bit version.
2. unzip pakken.
3. indsæt din usb-stick og start chromebook recovery.
4. tryk på indstillinger som sidder ved siden af “X” derefter tryk Brug et lokalt systembillede.
5. find og vælg den fil der hedder chromiumos_image.bin og derefter vælg din usb-stick og tryk fortsæt, derefter opret nu.
6. vent til den er færdig.

Installering
1. indsæt usb-sticken i den laptop/pc som chrome os skal indstalleres på – og tænd pc’en.
2. gå ind i bios og ændre pc’en til at starte op på usb – og følg den anvisning der vises.
3. når pc’en slukker selv skal du ta’ usb-sticken ud og starte pc’en op igen (hvis ikke den selv starter op).
4. hvis pc’en viser teksten Cloudready vil det betyde at du har fuldført indstallering af chrome os.