(Mapperne i denne guide er muligvis på Dansk, men det skulle være ret simpelt at finde frem til de korrekte mapper)

• Sørg for at Photoshop er lukket, og ikke kører i baggrunden.
  • Gå til stien: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS6\Locales\Your Language\Support Files\
    • Det burde være ligemeget om du gør det i 32-bit eller 64-bit mappen, find mappen Programmer/Programmer (x86) inde under C-drevet
    • Gå ind under mappen “Adobe”
    • Find så Photoshop mappen
    • Gå ind i mappen “Locales”
    • Så ind under sprog mappen som hedder noget lignende: dk_DK (der er muligvis kun en mappe)
    • Og så ind i mapper “Support Files”

• Slå nu filtypenavne til ved at trykke oppe i venstre hjørne på “vis”, og sæt et hak i “Filtypenavne”
  • Omdøb filen “tw10428.dat” til “tw10428.dat.old”
  • Der popper en advarsels boks op, sig ja til det.

Hvis alt virker som det skal, er Photoshop nu på Engelsk.

Hvis der alligevel skulle være problemer med at få det gjort korrekt, kan der findes en video her som viser hvordan man gør.